Learn about our latest developments here.

Contact us

Als Marketing coördinator bij SALDtech ben je verantwoordelijk voor alle MarCom activiteiten van A tot Z. Positionering, huisstijl, commerciële materialen, website en events – alles zit in het pakket. Met uiteindelijk als doel om de naamsbekendheid gestructureerd op te bouwen én goed gekwalificeerde leads te genereren voor het sales team.Komt er een online of offline event aan? Wederom ben jij in de lead, en word je ondersteund door externe partijen. In deze rol met veel ruimte voor eigen initiatief, rapporteer je aan de CCO.

Het is een zelfstandige functie met een breed takenpakket, dit betekent dat wat jij ook doet, sowieso impact gaat maken!

 • Verantwoordelijk voor het uitvoeren van de marketingstrategie. Implementatie en onderhoud van brand identiteit, content en productie van alle materialen. Dit voor het gestructureerd opbouwen van de naamsbekendheid en proofpoints.
 • Bedenken, uitrollen én monitoren van marketingcampagnes op pragmatische wijze met als doel het genereren van leads en naamsbekendheid.
 • Geven/faciliteren/coördineren van inhoud aan de verschillende marketingkanalen (website, social media, marketingmaterialen) en het eventueel begeleiden van externe partners hierin (DTP ’er, websitebouwers, video partijen)
 • Het genereren van gekwalificeerde leads via alle eigen (website, sociale media) en betaalde kanalen (mediapartners en betaalde campagnes), evenals via evenementen en beurzen.
 • Verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van beurzen, seminars, open huizen en speciale evenementen en ook voor alle communicatie hieromtrent
 • Maandelijks bijhouden, meten en rapporteren van marketingresultaten en ROI van marketingactiviteiten en campagnes om zo continu te zorgen voor verbeteringen.

Wat vragen wij van jou?

 • Je brengt minimaal 3-5 jaar ervaring als zelfstandig/allround marketeer
 • Je hebt specifieke marketing expertise opgebouwd (CMS, SEO, social media, Photoshop, etc.)
 • Je bent gewend om met super technische mensen en producten te werken en de vertaling naar commercie te organiseren
 • Je bent zelf startend, nieuwsgierig en kan flexibel omgaan met de dynamiek van een scale-up organisatie
 • Je kan flexibel uren maken in tijd en dagen voor het opvangen van pieken. Gemiddeld 16 uur per week

Reacties

Stuur je CV met motivatie direct naar Koen Driessen CCO SALDtech: koen.driessen@saldtech.com  

Over SALDtech

SALDtech is opgericht in 2018 en is een wereldwijde leverancier van Spatial-ALD apparatuur en proces diensten. Gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven, Nederland, als een spin-off van TNO, de Nederlandse Organisatie voor Toegepast Onderzoek, het bedrijf heeft een leidende positie als OEM in de markt van industriële dunne laag depositie systemen.

SALDtech stelt klanten in staat om naadloos op te schalen van lab naar fab toepassingen en biedt naast hoogwaardige producten, een ervaren team dat beschikbaar is voor proces design, applicatie ondersteuning en yield/performance management.